Chinees - Indisch - Japans

Samen, dat staat bij ons voorop. Ons unieke restaurantconcept stelt u in staat om op een ontspannen en bovenal culinair verrassende manier samen met elkaar te genieten, of u nu met z’n tweetjes bent, met het hele gezin of met een grote groep. U vindt bij ons een aangename, intieme ambiance die uitnodigt tot een gezellig interactief avondje uit met uw geliefden of vrienden. Onze arrangementen zijn all-in, u betaalt een vast bedrag per persoon voor al het eten en drinken. Dat zijn onze basisingrediënten voor samen onbeperkt genieten bij Ming Palace.

Ook de inrichting van ons restaurant is optimaal afgestemd op samen onbeperkt genieten. Fijne, ruim opgezette tafelsettings en goede comfortabele stoelen in verschillende grote en kleine zalen staan voor u klaar voor urenlange momenten samen. U heeft keuze uit bijna honderd verschillende warme en koude gerechten, waaronder de traditionele gerechten als bami, nasi, foe yong hai, babi pangang, maar ook onze heerlijke soepen en speciale Ming Palace schotels. In de koeling vindt u een rijk assortiment aan versbereide sushi, kleine gerechtjes van beenham, zeevruchten, poke bowls en tal van salades. Alles altijd supervers en prachtig uitgestald.

Voor de teppanyaki hoeft u niet lang in de rij te staan. Deze en andere heerlijkheden bestelt u eenvoudig met de QR-code. Onze chefkok bereidt ze meteen voor u, met de saus en toebehoren van uw keuze, en onze gastvrije bediening serveert deze heerlijke gerechten bij u aan tafel. 

Arrangementen en prijzen
Kies vooraf welk arrangement het beste past bij uw bezoek. Bekijk hier de prijzen en reserveer online. Bevalt het zo goed en wilt u langer blijven? Geen probleem, dat kan altijd door eenvoudig online de gewenste tijd bij te boeken.

Ming Palace Duiven staat al meer dan twintig jaar bekend als dé Chinees van Duiven en omstreken. Ooit begonnen als ‘traditionele Chinees’, waar men kon genieten van een lekkere portie bami, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een kwalitatief hoogstaand restaurant met een keur aan Oosterse smaken en gerechten. Jong en oud kan bij ons genieten. Voor de kinderen hebben we een apart speelhoekje ingericht, waardoor een bezoek aan ons ook voor de allerkleinsten een geweldig en onvergetelijk avontuur is.